Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Mahesh Chavda: A szeretet csodákra képes

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Mahesh Chavda: A szeretet csodákra képes

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 750 Ft

Webshop ár: 1 575 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

"Hirtelen arra figyeltem fel, hogy egy vakítóan fehér fény közeledik hozzám, megfordultam és egy férfit láttam felém jönni. Azonnal tudtam ki az, Jézus volt."

"A szeretet csodákra képes" Mahesh Chavda életének és szolgálatának lebilincselő és inspiráló története, amelyből megtudjuk, hogy Isten királyságának természetfölötti ereje és a Szent Szellem ereje hogyan formálták Mahesh elhívását személyes életében és nemzetközi szolgálatában, melynek tartalma az evangélizáció, a gyógyulás, a csodák és a szabadító szolgálat.

Részletek:

Mahes Chavda Kenyában, Mombasában született egy ismert hindu tanító fiaként. Csalódott ember volt, amíg a Bibliához nem fordult. Egy éjszaka látomás szólt őhozzá és ekkor átadta életét Jézus Krisztusnak.
Egy texasi egyetem hallgatójaként megérintette a Szentlélek ereje. Szinte akaratától függetlenül fejlődött ki rendkívüli szolgálata. Végigjárva a világot Isten arra használja őt, hogy gonosz szellemektől szabadítsa meg az embereket, halottakat támasszon fel, vakok szeme világát adja vissza és ezreket vezessen Jézus Krisztushoz. Szolgálata, különösen a világ szegényei felé ma is tart.
"Az ő bizonyságán keresztül Isten, a te hitedet is bátorítja." - Colin Urquhart

"Micsoda ékes példája az alázatnak, a hitnek, a szeretetnek és az erőnek. Mahesh megragadó története egy olyan ember belső motívumait mutatja meg, aki hitével nagy kiábrándulásokat győzött le. Ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasni, aki gyarapodni szeretne Isten ismeretében és szolgálatában. - Terry Virgo


A kötetet 16 oldalon fényképek illusztrálják.

További információk

Kiadó: Amana7
Kiadás éve: 1994
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7