Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Derek Prince: Elvetettség

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Derek Prince: Elvetettség

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 800 Ft

Webshop ár: 720 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Tünetek, okok, gyógymód.

Derek Prince tanulmányában nagyon érzékletes módon diagnosztizálja az elutasított ember lelki gyötrelmeit. Sok évtizedes tapasztalata és a Szentírás alapján az elvetettség olyan lehetséges okait tárja fel, mint:
- nem kívánt terhesség,
- a szülők válása,
- gyermekkori bántalmazás, illetve molesztálás
- iskolai kudarcok, tanulási zavarok,
- szeretetüket kimutatni képtelen szülők stb.

Részletek:

Csaknem minden ember átéli valamilyen mértékben az elutasítottság ilyen vagy olyan formáját. Vannak, akik könnyedén túlteszik magukat ezen, míg másokban - és talán ők vannak többen - jóvátehetetlen károkat okoz, ha épp azoktól nem kapnak szeretetet, akiktől a legjobban igényelnék. A legnagyobb bajban azok vannak, akik már fogantatásukkor vagy az anyaméhben kénytelenek átélni, hogy nem kívánt személyek, így már eleve elvetettséggel jönnek a világra.

A könyv legnagyobb erénye, hogy bátran állást foglal az elvetettségérzés egyetlen igen hatékony gyógymódja mellett. Ennek alapja az, hogy Jézus Krisztus a kereszten minden bűnünkkel és büntetésünkkel együtt elutasítottságunkat is magára vette - mind Isten, mind az emberek részéről. Cserébe pedig nekünk adta a fiúságot, az elfogadottság, szeretettség boldog életérzését.

Ez a könyv azoknak szól, akik valódi megoldást keresnek az elvetettségérzés igen elterjedt, ám emberi eszközökkel szinte gyógyíthatatlan lelki problémájára.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7