Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Derek Prince: A Biblia alaptanításai (2. kötet) - Megtérés és hit

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Derek Prince: A Biblia alaptanításai (2. kötet) - Megtérés és hit

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 900 Ft

Webshop ár: 810 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Derek Prince munkásságának egyik főműveként arra vállalkozott, hogy összefoglalja a bibliai kereszténység legfőbb tanításait.
A sorozatnak ebben a második kötetében két nagy téma kerül tárgyalásra. Elsőként az Isten hívásáról és az arra adandó egyetlen helyes válaszról, a megtérésről olvashatunk, és azt is megtudhatjuk, hogy mivel szokás a megtérést összetéveszteni.
A könyv második része magával a bibliai hittel foglalkozik, és olyan életbe vágó kérdéseket feszeget, mint a hit és az üdvösség, a hit és a cselekedetek kapcsolata, valamint a törvény és a kegyelem.

Részletek:

Derek Prince a modern egyháztörténelem egyik legnagyobb bibliatanítójaként vonult be a köztudatba, életműve több kontinensen gyakorolt döntő hatást tízezrek életére.
A volt filozófiaprofesszor és nyelvész rendkívül alapos kutatómunkájának eredményeit a lehető legegyszerűbb megközelítésben, közérthető stílusban teszi közzé, így ezeket a tanulmányokat olvasva bárki - teológiai műveltségtől és előképzettségtől, sőt felekezeti háttértől is teljesen függetlenül - könnyedén megértheti Istennek az ember sorsával kapcsolatos terveit, és közelebb kerülhet a Biblia világához.

Tartalom:
- A megtérés
- A hit természete
- Egyedül hit által
- Az üdvözítő hit
- A hit és a cselekedetek
- A törvény és a kegyelem
- A törvény célja
- A valódi megigazulás.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Ajánlanád ismerőseidnek az webshopot?
 
 
 
 

Amana Top7