Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Dr. David Herzog: A titok felfedése - A dicsőség titkai feltárulnak

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Dr. David Herzog: A titok felfedése - A dicsőség titkai feltárulnak

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 3 490 Ft

Webshop ár: 3 140 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Dicsöségzóna sorozat 2.

A TITOK FELFEDÉSE valódi táplálék az éhes hívő számára.
Az Úr dicsősége közöttünk olyan, mint egy felhő, amit látunk és érzékelünk, de azt is tudnunk kell, hogyan legyen a felhőből eső. Egy dolog tudni a dicsőségről és egy másik dolog bírni Isten dicsőségének ismeretét. Szükségünk van a dicsőség ismeretére, hogy lássuk a mennyeket megnyílni és a dicsőség titkait kibontakozni.

Részletek:

"Nagyobb lesz a második háznak dicsősége az elsőnél, azt mondja a Seregeknek Ura, és e helyen adok békességet, azt mondja a Seregeknek Ura" (Aggeus 2,9)

Ötven évvel a legutolsó nagy, csodákkal teli ébredés után, ma a hívők valamennyi keresztény felekezetből újra megtapasztalják a helyreállást. Ahogy a próféták már előre megmondták, ennek az esőnek az eredménye a lelkek eddig ismert legnagyobb aratása lesz.

Amit a korábban évszázadokig tartott megérteni, vagy elvégezni, azt most Isten, ebben a jelenlegi dicsőségben egy pillanat alatt megteszi. Azok számára, akik Isten dicsőségének ismeretét keresik, most lelepleződnek a titkok.

"Minden este rengeteg csoda és gyógyulás történik a nyilvánosság előtt... a süket fülek megnyílnak... a bénák meggyógyulnak. Sokan, akik gyógyíthatatlan betegségben, vagy súlyos rákban szenvednek, gyógyulást nyernek. Mindenféle csodát láthatunk".

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 204
Kiadás éve: 2016. december.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7