Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Dr.Emerson Eggerichs: Isten akarata nyomában

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Dr.Emerson Eggerichs: Isten akarata nyomában

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 3 890 Ft

Webshop ár: 3 500 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Hozd összhangba elképzeléseidet Isten tökéletes akaratával

.

Részletek:

A szerző közel húsz éven át a Michigan állambeli Lansigben működő Trinity Church vezető pásztora volt, mielőtt útjára indította a Szeretet és Tisztelet konferenciákat. Ezt megelőzően barátjával együtt a "The Open Door" tanácsadó központot vezették a lowa állambeli Cedar Rapidsban. Munkája során azt tapasztalta, hogy a hozzá tanácsért fordulókhoz hasonlóan ő maga is nehéz döntésekkel szembesül, és tudni akarta, vajon ezek a döntések Isten akarata szerint valók-e. Több évtizedes alapos bibliatanulmányozás során olyan egyszerű és világos alapelveket és igazságokat fedezett fel, amelyek vele együtt sokak számára jelentettek szabadulást.

Ez a könyv jó kiindulópontul szolgál, ha szeretnénk megismerni Isten akaratát, hogy azt szem előtt tartva hozhassuk meg életünk nagy döntéseit és éljük mindennapjainkat. Útmutatót kapunk, amely segít megtalálni a rég vágyott szabadságot, majd a szerzőhöz hasonlóan másokat is segíthetünk, hogy megtalálják azt.
Emerson Eggerichs vallja, hogy Isten akarata a Biblia alapján világos, és könnyen megismerhető

Emerson Eggerichs a Szeretet és tisztelet kötetek New York Times bestseller szerzője. Feleségével, Sarah-val együtt vezetett nagy sikerű Szeretet és Tisztelet konferencia-sorozataik Egyesült Államok-szerte népes közönséget vonzanak.

További információk

Borító: Kemény kötés
Oldalak száma: 273
Kiadás éve: 2019. július.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7