Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

James L. Garlow: Felvértezve

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

James L. Garlow: Felvértezve

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 3 990 Ft

Webshop ár: 3 590 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

KEMÉNY KÉRDÉSEK - BIBLIAI VÁLASZOK

Megsebzett világban élünk, de vajon elkerülhetetlen, hogy ennyire megsebzett legyen? Dr. Jim Garlow szerint ez nem szükségszerű. Érdekfeszítő könyvében bibliai válaszokat ad a kultúránkat érintő legégetőbb kérdésekre.
Amerikában az igazi választóvonal nem a jobb és baloldal között húzódik, sokkal inkább a jó és rossz között. Ebben a vitában pedig kétségkívül Isten Igéje mondja ki a döntő szót.
Nem kell tovább válaszok után kutatnunk, mert a könyv szerzője, Jim Garlow személyében olyan iránymutatót kapunk, akinek segítségével megérthetjük, mit tanít a Biblia az embereket naponta foglalkoztató aktuális kérdésekkel kapcsolatban. Ezek közé tartozik a szexualitás, házasság, abortusz, rasszizmus, adózás, minimálbér, társadalombiztosítás, terrorizmus, igazságszolgáltatás, szociális biztonság, bevándorlás és sok más téma.
A Felvértezve című könyv támpontokat ad az Olvasónak ahhoz, hogy az igazság talaján állva magabiztosan megválaszolhassa a felmerülő kérdéseket, melyre manapság igen nagy szükség van.

Részletek:

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 349
Kiadás éve: 2018. szeptember.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7