Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Joyce Meyer: Kikezdhetetlen bizalom

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Joyce Meyer: Kikezdhetetlen bizalom

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 2 950 Ft

Webshop ár: 2 655 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Találd meg az Istenben való BIZALOM örömét minden időben és minden körülmények között!

Mivel az emberek hajlamosak arra, hogy önmagukban bízzanak, és függetlenségre törekedjenek, általában elég sok időbe kerül megtanulni, hogyan bízzunk Istenben. Ez a nehézség részben abból fakad, hogy kellemetlen tapasztalataink sokszor arra tanítanak bennünket: az emberekben nem mindig lehet megbízni. De Isten útjai jóval magasabbak az emberek útjainál, és Igéje azt tanítja az Ő jelleméről, hogy képtelen a hazugságra, vagy megtévesztésre.
Remélem, ebből a könyvből megérted, hogy igenis lehetséges a korlátlan bizalom és a józan észt meghaladó hit elsajátítása. Tűzzük ki célul az Istenben való teljes bizalmat – nemcsak azért, mert ezzel Istent tiszteljük, hanem azért is, mert elképesztő haszna van.

Részletek:

Ha mindenbe, amit teszünk, belekeverünk egy jó adag Istenbe vetett bizalmat, lehetővé válik számunkra, hogy aggodalmaskodás, szorongás, félelem, okoskodás vagy erőtlenséget okozó stressz nélkül éljük az életünket.

A bizalom nem egy elkötelezettség, amellyel tartozunk Istennek, hanem olyan kiváltság, amelyben Ő részesít minket. Arra hív, hogy bízzunk Benne, és ha megtesszük, egy békés, örömteli és gyümölcsöző élet előtt nyitjuk meg az ajtót.

A könyv olvasása közben tartsd észben ezt az igeverset:
"Áldott az, aki az Örökkévalóban bízik (Rá támaszkodik), akinek reménye (és bizodalma) az Örökkévaló!" Jeremiás 17, 7 (EFO)

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 232
Kiadás éve: 2018. március.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7