Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Kenneth E.Hagin: A kenet megértése

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Kenneth E.Hagin: A kenet megértése

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

2 600 Ft

Részletek:

Bárcsak akkoriban is hozzáfértünk volna olyan anyagokhoz, mint amelyek napjainkban elérhetők, amikor 49 évvel ezelőtt elkezdtem a szolgálatot! Más lett volna az életünk és a szolgálatunk. Ezért szeretném megosztani más – különösen a fiatalabb – szolgálókkal azt, amit néhányan 40-50 év alatt tanultunk meg.
Ebben a könyvben arról szeretnék beszélni, amit a fél évszázados szolgálatom alatt megtanultam a kenetről. Sok olyan dolog van a szellememben, amit szeretnék megosztani veletek.
Az első részben az egyéni kenetről lesz szó, amit minden hívő megkap az újjászületésekor. Rámutatunk arra is, hogy a Szent Szellem keresztséggel minden hívő kaphat egy mélyebb kenetet. Ez utóbbi, minden hívő számára nyitott megtapasztalást a szolgálathoz kapjuk.
A második részben látni fogjuk, hogy a Szent Szellem a szolgálati ajándékokra is kenetet ad – olyan kenetet, amely a hivatalhoz társul. Hála Istennek a szolgálati ajándékokért, akiket Krisztus Testében a növekedésünk érdekében helyezett el! Hála Istennek azért a kenetért, amely az ilyen szolgálatra elhívott férfiakon és nőkön működik!
Továbbá létezik egy még erősebb, közösségi kenet is, amely az Egyházon nyugszik. Ezt a kenetet a 3. részben fogjuk megvizsgálni.
Ennek a könyvnek az olvasása közben ne felejtsük el, hogy a különböző keneteket ugyanattól a Szent Szellemtől kapjuk – az Istenség egyetlen olyan Személyétől, Aki ma a földön munkálkodik.
Rá fogsz jönni, hogy semmi sem fogható Isten dicsőségének a megnyilvánulásához. Ha egyszer belekóstolsz, semmi más nem fog megelégíteni.

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 184
Kiadó: Faithline
Kiadás éve: 2020
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7