Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Bevezetés a Biblia világába 3.

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Bevezetés a Biblia világába 3.

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 890 Ft

Webshop ár: 1 700 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

/Munkafüzet 3. évfolyam/

Részletek:

A Hit- és erkölcstan oktatásához készült munkafüzet a Biblia történeteit ismerteti meg a gyermekekkel játékos formában.
A zsidó-keresztény kinyilatkoztatás üzenete időtállóan aktuális ma is, és felbecsülhetetlen segítséget jelent a gyermeknevelésben erkölcsi válsággal küszködő világunkban.
Idén a diákok az Ószövetség történeteit tanulmányozhatják Gedeon győzelmétől Eszter könyvéig. - A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy illeszkedjenek a harmadik osztályosok tudásszintjéhez, és kicsit előrébb is mutassanak azok számára, akik már jártasak a bibliai történetekben.

A munkafüzet azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek megtanulják tisztelni Istent és méltányolni embertársaikat, mert ennek van maradandó értéke.

Tartalom: 1.Korsó, kürt és fáklya 2.Isten legerősebb embere 3.Sámson, rajtad a filiszteusok! 4.A hűség jutalma 5.Sámuel 6.A szövetség ládája 7.Fogságban a frigyláda 8.Az első király 9.Isten kedvence 10.Dávid és Góliát 11.Az üldöztetés évei 12.Barátok és ellenségek 13.Dávid király 14.A nagy király városa 15.Az uralkodás évei 16.A bölcs király 17.A bölcs építtető 18.A kettétört ország 19.Prófétai szolgálat 20.Illés, a próféta 21.Harc az Úrért 22.Kettős kenet 23.Elizeus 24.Jónás, az engedetlen próféta 25.Az engedetlenség ára: Izrael fogságba kerül 26.Dániel 27.Uralkodók udvarában 28.Az új királynő 29.A lakoma 30.A Biblia földje
+ Bagolylexikon - Dávid élete, összefoglaló társasjáték - Királyok és próféták kártyajáték

További információk

Borító: Puha kötés
Kiadó: Patmos
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Ajánlanád ismerőseidnek az webshopot?
 
 
 
 

Amana Top7