Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Bevezetés a Biblia világába 4.

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Bevezetés a Biblia világába 4.

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 890 Ft

Webshop ár: 1 700 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:


Részletek:

. /Munkafüzet 4.évfolyam/
Ebben a tanévben az Újszövetség történeteivel ismerkedhettek meg. A makkabeusok, a Római Birodalom lakói, Júdea városai, Jézus Krisztus, a tanítványok, az apostolok, Péter, Fülöp, Pál életének főbb eseményeit és sok-sok érdekességet tekintünk át röviden.
Idén is fő célunk maradt, hogy e nem mindennapi események, történetek és igazságaik mindennapi életünkhöz is kapcsolódjanak. A Biblia igazságai által megerősödjön a hitünk, le tudjunk vonni következtetéseket és jó döntéseket tudjunk hozni.
A feladatok továbbra is illeszkednek a negyedikes tananyagokhoz, ám idén már nagyobb hangsúlyt kap az Ige, és annak tanulmányozása.

Még mindig nagyon fontosnak találtuk, hogy játékkal is fűszerezzük a tanulást. A mellékletben találtok képanyagot egy tabló bemutatásához, tanulmányozhattok egy római katonát teljes harci öltözetben, képzeletben elutazhattok egy ókori piacra, ahol a kor pénzeivel lehet vásárolni, és természetesen tettünk be két társasjátékot is. A „dobókockás” játék az apostolik cselekedeteit eleveníti fel, a népszerű „Dobble”-hoz hasonló korongjáték pedig jó szórakozást biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tartalom: 1. A makkabeusok története 2. A Római birodalom 3. A jó hír = Evangélium 4. Az ígéret 5. Keresztelő János 6. Jézus születése 7. Jézus megkeresztelkedése 8. Jézus a pusztában 9. Jézus első tanítványai 10. Csoda az esküvőn 11. Csodák a vízen 12. Gyógyítások, szabadítások 1. 13. Gyógyítások, szabadítások 2. 14. Halottak feltámasztása 15. Mihez hasonlítsuk Isten országát? 16. Isten Királyságának példázatai 17. Én Vagyok... 18. A hitről 19. Az Ige hasonlatai 20. A hegyi beszéd 21. Az ima 22. Jézus szenvedése 23. Jézus keresztre feszítése és halála 24. Jézus feltámadása és mennybemenetele 25. Pünkösd 26. Péter és János a templomban 27. Filep és a szerecsen komornyik 28. Kornéliusz megtérése 29. Pál elhívása és megtérése 30. Pál szolgálata 31. A gyülekezetek növekedése
- Kislexikon - Melléklet

A Hit- és erkölcstan oktatásához készült munkafüzet a Biblia történeteit ismerteti meg a gyermekekkel játékos formában.
A zsidó-keresztény kinyilatkoztatás üzenete időtállóan aktuális ma is, és felbecsülhetetlen segítséget jelent a gyermeknevelésben erkölcsi válsággal küszködő világunkban.

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 88
Kiadó: Patmos
Kiadás éve: 2016
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7