Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Action Bible 12. rész

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Action Bible 12. rész

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 490 Ft

Webshop ár: 1 340 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

AZ IGAZI AKCIÓHŐSÖKET ITT TALÁLOD!

Az apostolok cselekedeteitől a jelenések könyvéig.

Pál: 1.Vakító fény 2.Az új Pál 3.Külföldi kiküldetés 4.Elhallgass, varázsló! 5.Siker és kudarc Listrában 6.Görög vízválasztó 7.Tanácskozás Jeruzsálemben 8.Újabb utazás 9.Földrengés 10.Szökés Tesszalonikából 11.A Korintusi bíróság 12.Az Efézusi csőcselék 13.Álomba "zuhanás" 14.A letartóztatás 15.Útban Rómába 16.Börtönlevelek 17.Harcold meg a nemes harcot! 18.Az utolsó levelek 19.Az utolsó napokRészletek:

A képregény Biblia több mint kétszáz izgalmas elbeszélést tartalmaz kronológiai sorrendben, így világosan látszik az események idővonala, a szenzációs tetőpontban végződő izgalmas utazás.

A képregény Biblia elbeszélései tisztán, és egyben fiatalos dinamizmussal közvetítik a Biblia igazságait korunk generációinak. A közérthető szöveg és a drámai illusztrációk lenyűgöző együttese olyan vonzerővel bír, amely minden korosztály figyelmét képes lekötni
Engedd, hogy ezek a valódi akcióhősök bevonjanak a világ legcsodálatosabb történetének izgalmába!

Sergio Cariello nemzetközileg elismert művész. Sokszínű, merész, drámai illusztrációi és érzelem gazdag szereplői lebilincselően hatnak az olvasóra. Már 11 éves korában ő illusztrálta a városi újság képregény-rovatát. Később a Marvel és a DC Comics képregénykiadóknak is dolgozott. Elvégezte a Joe Kubert grafikai és képregény művészeti iskolát, valamint az Élet Szava Bibliaiskolát. Jelenleg Floridában él feleségével, Luziával.

További információk

Kiadás éve: 2012
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7