Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Detektív Biblia

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Detektív Biblia

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 990 Ft

Webshop ár: 890 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Pöttöm Peti újra izgalmas dologra vállalkozik: visszautazik az időben, hogy közelről láthassa a Biblia néhány legveszélyesebb és legizgalmasabb eseményét, és szüksége van egy detektívre, aki elkíséri őt. Hogy miért?
Nos, kezdő nyomozó lévén még feledékeny, és a te segítségedre van szüksége ahhoz, hogy az egyszer már megtalált kincsekre - emberekre, akikkel szóba elegyedett; állatokra, akikkel önfeledten játszott; és megannyi fura és érdekes dologra - ismét rábukkanjon a könyv lapjain.

Jó megfigyelő vagy? Szívesen fürkészel a nyomravezető jelek után? Ha igen, legyél te is Pöttöm Peti detektív segédje!

Részletek:

A nevem Pöttöm Peti.
Nagyon szeretem a kalandokat és az időutazást. Különösen a bibliai időkbe szeretek visszautazni és közelről végignézni a történelem legizgalmasabb eseményeit.
Ti is szerettek régi dolgok után kutatni? Ha igen, magammal viszlek most titeket egy elképesztő kalandra. Nyomozni fogunk, és ígérem, hogy az utazás végére belőletek is kiváló Biblia detektív válik.
Mielőtt útnak indulunk, néhány dolgot el kell mondanom; miközben a történeteket olvassátok, próbáljátok megtalálni a lap szélén lévő sávban található tárgyakat, állatokat és embereket. A nyomravezető jelek keresgélése közben sokat megtudhattok arról, mennyire színes, veszélyes és olykor zűrzavaros is volt az élet a bibliai korokban. Útközben sok vicces és meglepő bizonyítékra bukkanhattok.


KERESSÜK MEG EGYÜTT A BIBLIAI TÖRTÉNETEK SZEREPLŐIT!

További információk

Borító: Puha kötés
Kiadás éve: 2016
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Ajánlanád ismerőseidnek az webshopot?
 
 
 
 

Amana Top7