Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Gary Chapman: Kezdjük újra! - Remény a külön élőknek

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Gary Chapman: Kezdjük újra! - Remény a külön élőknek

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 2 990 Ft

Webshop ár: 2 690 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Chapman doktor házasságmentő könyvéből reményt és bátorítást meríthetnek a válás határáig jutott különélő házastársak. Érdemes a békülésre törekedni, mert az elromlott kapcsolat még rendbe hozható.

Részletek:

A házassági tanácsadás elismert szakértője tapasztalatai és keresztény hite alapján vallja, hogy különélés ideje olyan válsághelyzet, amely magában hordozza a házasság helyreállításának és újjáéledésének lehetőségét. Bemutatja, hogyan használhatjuk ezt az átmeneti időszakot arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat, mit tehetünk a saját személyiségünk fejlődése és lelki növekedésünk érdekében, miképpen javíthatunk kommunikációs szokásainkon, és hogyan helyezhetjük új alapokra a társunkkal való kapcsolatunkat.

"Sok hasznos dolgot írtak már a válásról, ám ezek közül egyik sem foglalkozik a házasfeleknek a válást megelőző különélési időszakban zajló küzdelmével. Tévedés azt feltételeznünk, hogy a különélés minden esetben váláshoz vezet. Az átmeneti eltávolodás jó eséllyel eredményezheti a házasság helyreállását és gazdagodását is.
A házastársakon múlik, hogy a különélés ne a kapcsolat vége, hanem a megújulásának kezdete legyen" - biztatja olvasóit a szerző.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7