Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet!

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet!

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 500 Ft

Webshop ár: 1 350 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Kivétel nélkül minden nő vágyódik egy személyesen megélt bensőséges kapcsolatra. Szívünk vágyakozik a mély megelégedettségre, meghittségre, mely kitölti a bennünk lévő űrt. Sokan keresik ezt a házasságban, a gyerekekkel való kapcsolatban, barátoknál. Linda Dillownak ez a vágya beteljesedett, amikor megtanulta Istent imádni.

Részletek:

Krisztussal való kapcsolatunkat sem mindig jellemzi meghittség. Beszélünk róla, de nem ismerjük Őt. Szolgáljuk Őt, de nem ülünk le a lábaihoz. Dolgozunk érte, de nem imádjuk Őt. Keressük az ajándékait, de nem Őt magát.

Linda Dillow arról számol be, hogy ez a vágya beteljesedett, amikor megtanulta Istent imádni. Az Ő jelenlétében megtalálta a megelégedettséget, a bensőséges kapcsolatot, amire vágyott. De mindez lehetetlen Isten imádata nélkül. Istent imádni cselekedet és éltforma egyszerre. Meg kell hajtanunk előtte nem csak a térdeinket, de a gondolatainkat, szavainkat, munkánkat, magatartásunkat, akaratunkat, sőt még a fájdalmunkat is. Ez bevon minket Isten szent és életadó jelenlétébe, ahol Ő valóban megelégíti szomjas lelkünket.
/ 12 hetes bibliatanulmányozó melléklettel /

További információk

Borító: Puhakötés
Oldalak száma: 288
Kiadás éve: 2008
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7