Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 4 750 Ft

Webshop ár: 4 250 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Életrajz

Részletek:

Megjelent magyarul Reinhard Bonnke, a hazánkban is jól ismert, nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő német evangélista önéletrajzi könyve.

Több mint 640 oldalon olvashatjuk Reinhard Bonnke elképesztő élettörténetét, aki az egyik leginkább megragadó keresztény vezető korunkban. 20 oldalnyi színes, kihajtható fénykép mutatja be az evangélista életét és szolgálatát.
A könyv lebilincselő olvasmány, tele olyan férfiak és nők mélyen megindító történeteivel, akik üdvösséget nyertek, megszabadultak, vagy szó szerint a biztos halálból menekültek meg. A mű megdöbbentő feljegyzéseket tartalmaz a megtérők számáról; csupán az elmúlt évtizedben 52 millió ember fogadta el Krisztust Reinhard Bonnke szolgálatán keresztül. Az írás érdekfeszítő módon vizsgálja a Szent Szellem bennünk lakozásának tanítását és bemutatja, hogyan alkalmazza azt Bonnke a gyakorlatban – szent tűzben égő életével. A kiadvány igen dekoratív, négy színű, keményfedelű borítóval, ajándéknak is kiváló. A könyv ára 4700.- Ft, több példány megvásárlása esetén árengedmény lehetséges.

A szerzőről
Bolygónk nagy részén nem kell bemutatni Reinhard Bonnkét – megelőzi a híre és kinyit előtte olyan ajtókat, amelyek a legtöbb ember előtt zárva maradnak. Nagyszabású evangélizációi, amelyeken milliók vesznek részt és Krisztust is milliók fogadják el, szemléletesen mutatják be, mire képes Isten, amikor egy ember együttműködik Szent Szellemével. Isten látást adott Bonnkénak a Jézus vérével megmosott Afrikáról, és ez megváltoztatta Reinhard életét, sőt a világot is. Csupán az elmúlt évtizedben több mint 52 millió megtérőt jegyeztek fel Bonnke Afrikában tartott evangélizációs hadjáratain. Reinhard hűségesen hirdeti az evangéliumot a Föld néhány legeldugottabb csücskében elfeledetten élő embereknek, és ezzel olyan ébredést robbantott ki, amiről a nyugati média még nem is hallott. Sikere megdöbbentő és nagyra becsülik keresztény vezetők, államfők és mindazok, akiknek az életét megváltoztatta a szolgálata. Reinhard Bonnke a virginiai Regent Egyetem díszdoktora.

További információk

Borító: Kemény kötés
Oldalak száma: 640
Kiadó: Zúgó Szél
Kiadás éve: 2011

You may also be interested in the following product(s)

Reinhard Bonnke: Még többet

Reinhard Bonnke: Még többet

Bolti ár: 2 250 Ft

Webshop ár: 1 400 Ft

Reinhard Bonnke: Szent Szellem - Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

Reinhard Bonnke: Szent Szellem - Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

Bolti ár: 2 999 Ft

Webshop ár: 2 700 Ft

   
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7