Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Liu Csen Jing: A mennyei ember

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Liu Csen Jing: A mennyei ember

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 990 Ft

Webshop ár: 1 790 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Igaz történet a huszadik század végi Kínából

Részletek:

Jün testvér (Liu Csen-jing) a kínai házigyülekezetek hálózatának egyik legfõbb vezetõje, akinek kalandos életútján keresztül hiteles bepillantást nyerhetünk a Kínában mûködõ úgynevezett földalatti egyház kibontakozásába és mûködésébe.

Az olvasónak bizonyára az az érzése támad helyenként, mintha az Apostolok cselekedeteinek újabb fejezeteit olvasná - persze mai szereplõkkel és helyszíneken - ezúttal a huszadik század végi Kínában. De Jün testvér és a kínai egyház történetének egy nagyon megrázó oldala is van. A hitük miatt bebörtönzött, brutális kínvallatásokban részesített, embertelen körülmények között fogva tartott, sokévi kényszermunkára, sõt nemegyszer halálra ítélt keresztények és családjaik szenvedéstörténete a médiából megszokottnál jóval árnyaltabb képet fest Kína újkori fölemelkedésérõl és gazdasági sikereirõl.

Az európai olvasót helyenként bizonyára sokkolni fogják az e lapokon elmesélt hiteles történetek, ugyanakkor óriási bátorítást meríthet abból, hogy napjainkban is vannak sokan, akik még ezt az árat is hajlandók megfizetni Jézus Krisztus követéséért.
Ennek a felkavaróan drámai történetnek a kezdetén Isten meglátogat egy fiatal, koldusszegény fiút a kínai Honan tartomány egy eldugott falujában, hogy aztán megdöbbentõ csodák sorozatának kíséretében az evangélium bátor hirdetõjévé tegye.

További információk

Borító: puha
Oldalak száma: 389
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7