Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Dianne B. Collard: Úgy döntöttem, megbocsátok...fiam gyilkosának

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Dianne B. Collard: Úgy döntöttem, megbocsátok...fiam gyilkosának

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 750 Ft

Webshop ár: 1 575 Ft

Rövid ismertető:

Az édesanya, dr. Dianne B. Collard fia halála után tizennyolc évvel írta meg könyvét, hogy leendő olvasóival együtt keressen választ kínzó kérdéseire. Miért hagyta Isten, hogy ez megtörténjen? Csakugyan azt várja tőle, hogy megbocsásson? De hogyan lehet megbocsátani, ha valaki ilyen szörnyűséget követ el? Miért akarná ezt Isten? Talán nincs joga a szülőnek ahhoz, hogy gyűlölje gyermeke gyilkosát? Nem a bosszúvágy a legtermészetesebb reakció a részéről? A szerző személyesen vall arról a napi döntések által szegélyezett útról, amely a sérelmek, fájdalmak, a megtorlás és az elégtétel keresés zárt világából elvezethet a szabadságra és a békességre.

Részletek:

"Negyvennyolc órával azt követően, hogy Tmet meggyilkolták, a felesége egy kislánynak adott életet. Valahányszor felmerül bennem az azóta eltelt évek során, hogy az unokámnak a vér szerinti édesapja nélkül kellett felnőnie, mindannyiszor kísértést éreztem, hogy keserű szívvel és gyűlölettel gondoljak Tim gyilkosára."

Kevesen vannak csak, akiket soha semmilyen veszteség nem ér az életben, ám ha megtörtént, mégis mit tehetünk? Az idő, önmagában, rendszerint nem jelent gyógyírt a sebekre.

Dr. Collard megdöbbentő módon reagált a borzalmas bűncselekményre, amelynek legidősebb fia áldozatául esett. Sorait olvasva lehetségesnek tűnik a lehetetlen. Története nem csupán bátorságról szól, hanem arról is, hogy miként juthat el az ember apró lépéseken keresztül az engesztelhetetlen bánattól a minden érintett számára megnyugtató megoldásig. A keserű fájdalom sötétségében egyszer csak felragyog a győzelem fénye, mely fáklyaként világítja be az olvasó számára az igazi békességhez vezető utat.
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7