Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Doris Van Stone & Erwin W. Lutzer: Sehol sem sírhatsz

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Doris Van Stone & Erwin W. Lutzer: Sehol sem sírhatsz

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 1 750 Ft

Webshop ár: 1 575 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

"A Szexuális bántalmazás sebei és gyógyulásuk."

A „Dorie – A lány, akit senki sem szeretett" című könyv szerzőjének legújabb művében a gyermekkorban elszenvedett szexuális bántalmazás okozta traumába nyerhetünk betekintést. Az őszinte, személyes élményeken alapuló elbeszélés arra a kérdésre keresi a választ, hogy a múlttal való szembenézés fájdalmai közepette megtalálható-e az igazi gyógyulás.

Részletek:

Dorie, a lány, akit senki sem szeretett. - Ilyennek látta magát Doris Van Stone, az embertelen és szégyenteljes bántalmazásokat átélt gyermek, aki felnőttként hasonló című könyvében vallott megdöbbentő lelki-testi megaláztatásairól, és Krisztusról, aki begyógyította valamennyi sebét.

A "Sehol sem sírhatsz" ebbe a tragikusan induló, majd csodálatosan folytatódó életútba enged még mélyebb betekintést. Dorie őszintén vall legnehezebb terhéről is, a szexuális bántalmazásokról. Nem azért teszi ezt, hogy felháborodjunk, hanem hogy azok, akik hasonló tragédiák között nőttek fel - s akik többen vannak, mint gondolnánk -, erőt meríthessenek a történetéből, és reményt találjanak a teljes lelki gyógyulásra.

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 136
Kiadás éve: 2016
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7