Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Eric Metaxas: Csodálatos Kegyelem (Amazing Grace)

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Eric Metaxas: Csodálatos Kegyelem (Amazing Grace)

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 3 750 Ft

Webshop ár: 3 375 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

William Wilberforce élete és hősies küzdelme a rabszolgaság eltörléséért.

William Wilberforce (1759-1833) nevét a 18. és 19. századi Nagy-Britannia határain túl is nagyon sokan és nagyon jól ismerték, sőt tisztelték és ünnepelték. Csodálatosan színes és vívódásokkal teljes életműve ellenére - amit legtöbben a rabszolga-kereskedelem eltörléséért és egyáltalán a rabszolgaság megszüntetéséért vívott heroikus küzdelmével kapcsolnak össze - ismertsége a 20. századra az Egyesült Államokban és Európában is jelentősen megkopott. Eric Metaxas mesterien megalkotott, lebilincselően izgalmas - és profetikus - életrajza mindkét kontinensen hozzájárult, hogy ez a döbbenetes hagyaték ne maradjon néma.

Részletek:

A könyv első megjelenése óta - 2007-ben, az első nagy siker 200. évfordulója alkalmából adta ki az amerikai kiadó - az emberkereskedelem újból ördögi iparággá nőtte ki magát, az ISIS démonizált kegyetlenségével átitatott „dicső harcosok” pedig kérkedő magamutogatással gyalázzák meg az elrabolt, és aztán „ajándékba kapott” gyermekek és nők sokaságát. (És ez csupán egyetlen példa a modern kori rabszolgaság döbbenetes valóságáról…) A téma tehát fájdalmasan és vérlázítóan időszerű most is, amikor a könyv magyar kiadására kerül sor.

Eric Metaxas könyve nem csupán egy nagy formátumú, az angol történelem kimagasló alakjának az életét ismerteti meg velünk, hanem a korabeli Britanniával kapcsolatban álló világ történelmét és szereplőit is bemutatja – egy letehetetlenül izgalmas műben. És elhiteti velünk, hogy a politikát lehet jóra is használni...

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 292
Kiadás éve: 2016
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7