Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Wilkerson, Gary: David Wilkerson - Kés, kereszt és a hit embere

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Wilkerson, Gary: David Wilkerson - Kés, kereszt és a hit embere

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 3 990 Ft

Webshop ár: 3 590 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

Ez a könyv betekintést enged abba, hogy Isten mit cselekedett egy rendíthetetlen hitű emberen keresztül. Azoknak ajánlom, akik hite csak most kezdi átformálni az elkövetkezendő időszak történelmének menetét:
e radikális fiatal generáció ismeretlen, hírnév nélküli tagjainak, akik válaszolnak majd Jézus kérdésére: "Amikor visszajövök, találok hitet a földön?", és akiknek élete maga lesz az igen.

Részletek:

David Wilkerson, egy sovány pásztor a falusias Pennsylvaniából az 1950-es és '60-as években nyakába vette New York nyomorvilágát, sokakat megnyerve a függőség mélységéből a megváltás magasságába. Akkor, a következő ötven évre tekintetét az elesettekre, az elfeledettekre, és a félretaszítottakra irányította, miközben a nemzet aludt.

Wilkersonnak radikális nézőpontja volt, mert elhitte, hogy Isten képes - és hajlandó - nagyszerű dolgokat véghezvinni az elutasítottak és az elveszettek körében. Állhatatosan kitartott abban, hogy a kultúrával szembeszállva ne mondjon le az utcán élő emberekről, még akkor sem, amikor ők már lemondtak önmagukról.

Wilkerson a kitartó szeretet és az evangélium kombinációját vitte az Amerikai Egyesült Államok bűntényekkel legfertőzöttebb városának utcáira, amit a bestseller könyve a "Kés és kereszt" is szimbolizál.

Ebben a könyvben elolvashatod a történetből kimaradt részeket, melyeket azok teljességében fia, Gary mesél el.

Egy megragadó történet, ami tele van szívfájdalommal, reménnyel és szenvedéllyel. David Wilkerson kihívás elé fog állítani, hogy vedd komolyan Isten elhívását és szeresd a legjelentéktelenebbeket - mintha csak az életed függne tőle.

További információk

Borító: Kemény kötés
Oldalak száma: 334
Kiadás éve: 2015
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7