Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Frank E. Peretti: Ez élet sötétsége - Jubileumi kiadás - Ajándék CD-vel

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Frank E. Peretti: Ez élet sötétsége - Jubileumi kiadás - Ajándék CD-vel

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 3 990 Ft

Webshop ár: 3 590 Ft

Rövid ismertető:

KÉT VILÁG - EGY HÁBORÚ

Asthon városában egy darabig minden a szokott kerékvágásban zajlik. De aztán egy szkeptikus újságíró és egy serény, imádkozó lelkész titokzatos jelenségekre figyel föl. Nyomozásuk során hirtelen egy rettenetes New Age összeesküvés kellős közepébe csöppenek, melynek célja a városlakók, és végső soron az egész emberiség rabul ejtése.

Részletek:

A nyolcvanas évek derekán született lebilincselően izgalmas könyv, amely több mint 2.7 millió példányban kelt el mit sem veszített aktualitásából.

A Patmos Records a világhírű regény megjelenésének 30. évfordulójára egy különleges, exkluzív kiadvánnyal lepi meg a történet régi és új rajongóit: A mennyei seregek és a démonvilág között zajló ádáz küzdelmet filmszerűen bemutató bestseller kemény kötésben, vadonatúj borítóval, valamint zenei aláfestéssel jelenik meg.

A történet által inspirált szerző Ifj. Balogh Ferenc (a.k.a. Hidden Kingdom) egy kilenc szimfónikus-instrumentális zenéből álló CD-t készített, melyet a könyvhöz ajándékba kap a kedves olvasó.

A képzeletbeli "filmzenét" időnként a könyvből felolvasott jelenetek, narrációk teszik még izgalmasabbá, melyhez ismert színészek adták hangjukat. Ezzel a különleges "mozis" atmoszférájú kiadvánnyal szeretne a Patmos Records örömet szerezni a könyv népes rajongótáborának, és kíván boldog születésnapot Frank E. Peretti zseniális történetének!


További információk

Borító: Kemény kötés
Oldalak száma: 404
Kiadás éve: 2015
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7