Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Tarjányi Péter és Dosek Rita: A pápa emberei - II.János Pál titkos háborúja

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Tarjányi Péter és Dosek Rita: A pápa emberei - II.János Pál titkos háborúja

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

3 490 Ft
Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

I. János Pál halála után kiderül, hogy a béke papjának hagyatéka nyomasztó titkokat rejt. Vajon érdemes boncolgatni a múltat? Igazságot kell szolgáltatni bármi áron?
Tom, a háborús bűnösök felkutatására specializálódott akciócsoport parancsnoka különös feladatot kap egy titokzatos megbízótól. Bár még abban sem lehet teljesen biztos, hogy kit kell valójában megkeresniük, egy tömegmészárlás elkövetőit vagy II. János Pál pápa merénylőit, mégis elvállalja az ügy felderítését. A nyomozás hatására azonban váratlan erők lendülnek mozgásba. a csoport tagjai egyre megdöbbentőbb összefüggésre bukkannak, és miközben próbálják kideríteni, mi történt valójában a Szent Péter téren 1981. május 13.-án, és hogy mi volt a szerepe ebben a KGB-nek dolgozó katolikus papoknak és a magyar titkosszolgálatnak, szembe kell nézniük azzal is, hogy valójában nem tudják, ki az igazi ellenségük: Moszkva vagy a Vatikán.

Részletek:

"A titok hatalmas erő, a mi éltető erőnk. Nem akarunk rejtély nélküli világot, azt viszont nem viseljük el, ha az állam titkolózik. Miért kutatja Tarjányi Péter is rendületlenül a hatalom titkait? Mert nem szereti, ha nem értünk, hanem ellenünk titkolóznak." - Kálmán Olga

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 481
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7