Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Smith Wigglesworth: Növekvő hit

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Smith Wigglesworth: Növekvő hit

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 2 500 Ft

Webshop ár: 2 250 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

A könyvet olvasva együtt járhatjuk be az egész földgolyót Smith Wigglesworth-el, aki Amerikában, Ausztráliában, Svédországban, vagy éppen Walesben prédikál. Hallhatjuk, ahogy néhány embernek, vagy tömegeknek hirdeti Isten Igéjét. A könyv beszámol csodálatos gyógyulásokról cukorbetegségből, vakbélgyulladásból, alkoholizmusból, nikotinfüggőségből, démonikus megszállottságból, csípőcsont törésből, és tuberkulózisból. Ez a 18 prédikációt tartalmazó könyv az isteni gyógyulásról szól, a szellemi ajándékokról, a Szent Szellemben való bemerítkezésről, prófétálásról, és a szellemek megkülönböztetéséről.

Részletek:

Smith Wigglesworth, a "hit huszadik századi apostola" korának legendás alakja volt. Akárcsak az őskeresztényekről, róla is elmondható, hogy Isten "felséges szándéka szerint jelekkel és csodákkal, különféle csodatételekkel, valamint a Szent Szellem legkülönfélébb ajándékaival" tett bizonyságot szolgálatáról.

Egy egyszerű, tanulatlan vízvezeték-szerelő az angliai Bradfordból - akinek vajmi kevés esélye volt arra, hogy egyszer világméretű missziót teljesítsen - ám Isten megragadta és egészen különleges módon használta.
Élete derekán Smith Wigglesworth, aki addig csak ismerőseinek tett bizonyságot Angliában, Szent Szellem keresztséget vett. A vízvezetékszerelő szakmáját elhagyva távoli országokba utazott, ahol nagy tömegeknek, de akár néhány embernek is Szent Szellem által ihletett üzenetekben hirdette a megtérés fontosságát, és az isteni gyógyulást. Meghívások árasztották el a világ minden tájáról, és 87 éves korában bekövetkezett haláláig ezreket vezetett Krisztushoz.

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 272
Kiadás éve: 2003
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Milyen kedvezménynek örülnél a legjobban?
 
 
 
 

Amana Top7