Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Tim LaHaye-Jerry B. Jenkins: (07) A Sátán embere

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

Tim LaHaye-Jerry B. Jenkins: (07) A Sátán embere

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 2 700 Ft

Webshop ár: 2 430 Ft

Rövid ismertető:

Az időben és az örökkévalóságban még tart a küzdelem. Még nem dőlt el az emberiség sorsa.
A hétéves nyomorúság felénél járunk. Egy híres ember meghalt, a világ gyászolja. A magasságban tovább tombol az ősi háború, majd átterjed a földre és elszabadul a pokol.
A tribulációs osztag tagjai – hárman a menedékházban, a többiek szerte a világon – a legveszélyesebb kihívásokkal szembesülnek. Egyiküket gyilkossággal gyanúsítják, mások pedig a felforgató munka és a lelepleződés között lavíroznak.

Részletek:

Rayford Steele-nek menekülnie kell Izraelből. Buck Williams a barátja után kutat. Chloe Steele Williams a saját és gyermeke életéért aggódik. Cion ben Juda álmokat kezd álmodni. Közben David, Annie, Mac és Abdullah állandó veszélyben élik az életüket magának a gonosznak a barlangjában, folyton egy hajszálnyira a lebukástól.
Vajon tényleg biztonságos még a menedékház? Vajon a tribulációs osztag tagja gyilkosságban vétkes? Ki hal meg következőnek? Vajon túlságosan valószínűtlen forrásból kaptak segítséget?

Akár rajongója az ember „Az elragadtatás után” című sorozatnak, akár új olvasó, „A Sátán embere” című részt lebilincselően izgalmas olvasmánynak fogja találni, amely meglepő válaszokat ad az eddigi kérdésekre és újakat is felvet.

További információk

Kiadó: Amana7
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7