Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

Vásárlási információk

A vásárlás menete

A kényelmes böngészés és vásárlás érdekében javasoljuk, hogy első lépésként készíttsd el a felhasználói fiókodat. A weboldalunkon megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám, e-mail cím) a hatályos törvények értelmében harmadik félnek nem adjuk át.

Első lépésként keressük ki a kívánt terméket /a kereső „ablakba” beírva a címet, amennyiben több szóból áll, a legjellemzőbb beírásával kapunk gyors eredményt/.

Következő lépésként tegyük a kosárba, ahonnan folytathatjuk a vásárlást vagy mehetünk fizetni a megrendelésgombra való kattintással. Lehetőség van a kuponkód megadására, ami csökkenti a fizetendő végösszeget/ kuponkódot többek között a hírlevélből szerezhetünk/.

Eljutottunk a számlázási adatok megadásához, ezen a néven fog elkészülni a számla, és amennyiben a számlázási cím megegyezik a szállítási címmel, automatikusan arra fogjuk postázni, természetesen van lehetőség tetszés szerinti cím megadására is./pl.: meglepetés, ajándék/ Következő lépésként kiválaszthatjuk a fizetési módot – amennyiben lehetőségünk van személyesen bejönni a Kertész utcába és a nyitvatartási időben átvenni az árut, ingyenes –, amennyiben nem tudunk személyesen bejönni, postaköltség felszámolásával szállítjuk /általában a magyar postával/, ennek költsége fix 1490Ft /érdemes egyszerre többet rendelni, mert a súllyal nem növekedik az ára, mivel így ez eloszlik/.

Választhatjuk az előre utalásos fizetést is. Ebben az esetben meg kell várni, míg elküldjük e-mailban a pontos összeget, és amint beérkezik a megadott számlára az összeg, aznap postázzuk a csomagot.

Utolsó lépésként a fizetés módját kell kiválasztani, és természetesen a postai szállításnál nem lehet személyes bolti kifizetést kérni. Miután mindezzel megvagyunk, már csak a rendelés feladása van hátra.

A sikeres megrendelésről a megadott e-mail címre pár percen belül egy automatikus válaszlevél fogsz kapni arról, hogy az megérkezett . Külföldi szállításra is van lehetőség, de az csak előre utalással lehetséges: a megrendelt termékek árához hozzáadjuk a szállítási költséget, és amint ez az összeg beérkezik a számlánkra, aznap postázzuk és általában 5 munkanapon /E.U./ belül megérkezik.

Amennyiben az online rendelésnél előre nem látott technikai probléma adódna, a rendelést telefonon és e-mailban is elfogadjuk. Aktuális akcióinkról, és a kuponkódokról havonta megjelenő hírleveinkből értesülhetsz.

Viszonteladóknak, boltoknak, terjesztőknek egyedi, jelentős kedvezményeket biztosítunk!

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza az Áfá-t is.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a webáruház kínálata szélesebb, mint a könyvesbolté, így előfordulhat, hogy egy-egy könyv, ajándék, film vagy zene nem áll azonnal a kívánt mennyiségben rendelkezésedre, viszont erről azonnali értesítőt küldünk.

Várható szállítási idő:

A rendeléseket általában 1-2 munkanapon belül teljesítjük, az ettől eltérőekről azonnal értesítőt küldünk. Az áruk kézbesítése általában napközben történik.

Belföldi szállítási díjak 2021. május 11-től:

  • Belföldi szállítás előreutalással: 1490 Ft

Utánvételes fizetési mód

  • Ha csomagját a futárnak szeretnéd fizetni, akkor válaszd az utánvételes fizetési módot. Ebben az esetben a rendelés összegét a futárnak lehet készpénzzel kiegyenlíteni. Ennek összege fix:1690Ft
  • Külföld: előreutalással általában 5 munkanap az E.U.-n belül 3770 Ft-tól /pl.SK./
  • INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.000 Ft feletti vásárlás esetén a belföldi szállítás ingyenes!

Bankszámlaszámunk: Amana 7 Bt. Budapest Bank, (HU26) 10100716-72083771-00000007

Paypal account: info@amana7.hu

Elállási jog:

A 45/2014 (II.26) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül, számla ellenében. A termékeket csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 14 napon belül tudjuk becserélni . Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a Amana7 követelheti kárának megtérítését. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. A sérült, hibás kiadványokat minden esetben visszacseréljük.

Garancia, szavatosság

Az Amana7.hu internetes áruházban kapható valamennyi termékre 30 (harminc) napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. A garancia feltétele az eredeti (bontott lehet) csomagolás megléte és a vásárláskor kapott eredeti számla visszajuttatása. A garancia nem terjed ki töréskárra, erőszakos ráhatásból, ill. nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülésre.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat a Amana7 kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. posta, aki a Amana7-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el Eredményes böngészést, sikeres vásárlást és kellemes olvasást kívánok! Köszönöm hogy minket választottál! Amana Könyvesbolt

 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Ajánlanád ismerőseidnek az webshopot?
 
 
 
 

Amana Top7

[profiler]
Memory usage: real: 9437184, emalloc: 8953576
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem