Amana7 Online Webshop

Skip to Main Content »

Search Site
Üdvözlünk az Amana7 webshopban!

You're currently on:

William L. De Arteaga: A Szellemet meg ne oltsátok!

Kattints duplán, ha nagyban szeretnéd látni!

Zoom Out
Zoom In

Kiskép(ek)

William L. De Arteaga: A Szellemet meg ne oltsátok!

Légy az első aki véleményt ír erről a termékről.

Bolti ár: 2 990 Ft

Webshop ár: 2 690 Ft

Add Items to Cart
vagy

Rövid ismertető:

A világ leggyorsabban növekvő keresztény irányzatának, a karizmatikusoknak hitelveit és gyakorlatát több neves keresztény szerző és tanító is össztűz alá vette az utóbbi években. Napjainkig ez a mű az ilyen jellegű támadásokra adott legösszetettebb és legjobban dokumentált válasz.

DeArteaga a karizmatikusoknak mind az erényeit, mind a melléfogásait őszintén elemzés alá veti, ugyanakkor rámutat, hogy Isten Szellemének mozgásával szemben a legnagyobb kihívást nem a külső, hanem a belülről jövő kritikák jelentik.

Részletek:

"A kereszténységgel kapcsolatban az egyik legzavaróbb tény, hogy csak nagyon kevés hívő lép túl az első kijelentésén. Lehetetlennek tartják, hogy Istentől új igazságokat kapjanak és fogadjanak el. Ez történt az Újszövetség idején is, az Úr Jézus és a farizeusok között. Hálás vagyok azért, hogy A Szellemet meg ne oltsátok! szembenézz ezzel a Krisztus testében meglévő kritikus problémával. Kívánom, hogy sokan megismerjék az igazságot, amely megszabadítja őket a hagyományok tiszteletétől." (Lester Sumrall)

"Valósággal tűzbe hozott A Szellemet meg ne oltsátok! elolvasása! Ez a könyv nagy hiányt pótol, és százezreket menthet meg attól, hogy az Isten munkájával szemben megnyilvánuló, a Szentírással ellentétes és kisarkított reakciók futóhomokja elragadja őket. Imádkozom, hogy mindenki megértse a szívében: a Szent Szellemtől származó pünkösdi és karizmatikus ébredések Jézust sokkal valóságosabbá teszik számunkra." (Oral Roberts)
- Ezekhez hasonló lelkes reakciók fogadták William DeArteaga könyvének első kiadását is, amely azóta egy teljes új fejezettel bővült és naprakész információkkal egészült ki.

További információk

Borító: Puha kötés
Oldalak száma: 383
Kiadás éve: 2017. május
 

Kosár

Üres a kosarad.

Szavazás

Mivel tehetjük jobbá a vásárlást számodra?
 
 
 
 
 

Amana Top7