Barion Pixel Kenneth E. Hagin - Megváltás a szegénységből, a betegségből és a szellemi halálból - Kenneth E. Hagin - Top szerzők
Üdvözlünk a megújult Amana7 Webshopban!

Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Kenneth E. Hagin - Megváltás a szegénységből, a betegségből és a szellemi halálból

1 700 Ft

Készletállapot: A termék raktáron van

Kenneth E. Hagin közel 70 éven át szolgált, miután 17 éves korában Isten csodálatosan meggyógyította szívbetegségéből és egy gyógyíthatatlan vérbetegségből. Az Úr 2003-ban hazaszólította, de a szolgálat, amelyet alapított, továbbra is hatalmas tömegek számára jelent áldást világszerte.
Krisztus megváltott minket a Törvény átkától - mondja a Biblia. - De mi a "Törvény átka"? - Hogyan kerültünk mi átok alá? - Lehet-e áldás, lehet-e Isten akarata a betegség? - Valóban az alázat jele a keresztényeknél, ha szegények? Azt is olvashatjuk ugyanis a Galata levélben, hogy az Ábrahám áldása (az üdvösség, az egészség és a gazdagság) a Krisztus Jézusban a miénk lett. "Mégis - állítja a szerző -, csaknem minden alkalommal, ha örömteli felfedezést teszel az Igében, ha megérint egy kijelentés, az Istennel való élet boldogságáról, ha ígéretre lelsz, amire alapozhatsz, jön valaki, és felvilágosít: >>Ez mind nagyon szép, de csak a zsidókra vonatkozik. Ránk már sajnos nem érvényes.<< Szeretném leszögezni, hogy az Ábrahámnak ígért áldás a miénk is az Írások tanúsága szerint. Nem csak Ábrahám vér szerinti leszármazottaira, hanem ránk, a szellemi gyermekeire is kiterjed!"
Kiadó K.Sz.E.
Szerző Hagin
Kiadás éve 2007
Oldalak száma 39
Könyv mérete 135 x 200 mm
Kapcsolódó termékek
Upsell Products
Töltés...
Pillanat...